Pages

Lähtöjä

September 19, 2016

Valkoposkihanhet, nuo karmaisevat olennot jotka täällä kotisaarellanikin pelkoa aiheuttaen haahuilevat pitkin poikin nurmikenttiä ja rantoja! Nappasin eilen kuvan näistä rantavesissä läpsyttelevistä linnuista - ja illalla olikin uutisissa aiheena muuttolintujen valmistautuminen lähtöönsä pois Suomesta....hanhet mukaan lukien. Ei tule ikävä, ei.


Sain itsekin jonkinlaiset "lähdöt" viime viikolla. Toista viikkoa sairaslomalla (kolmas viikko kaikkinensa) unettomuuden/masennuksen vuoksi, ja yritys jossa olen ollut kesän alusta vuokratyövoimana päätti näin koeajan ollessa vielä juuri ja juuri voimassa purkaa sopimuksensa minun osaltani vuokrafirman kanssa. Minulla ei siis ole enää varsinaista työpaikkaa...mutta edelleen olen vuokrafirman työntekijänä ja sopimus on voimassa vuoden loppuun. Outo tilanne. Luvassa palaveeraamista lääkärin ja vuokrafirman kanssa, tilanteen arvioimista...olenko jatkossakin sairaslomalla vai löytyisikö sopimuskauden loppuun saakka vielä joku toinen työ.

Tänään voisin vaikka vaihtaa osia noiden kammoksumieni hanhien kanssa - kuinka vapauttavaa olisikaan vain nousta siiville ja jättää taakseen kaikki tämä. Lennähtää lahden yli etelämmäs, liidellä taivaalla siipien kannattelemana ja päätyä ties minne. Välimerelle, jollekin saarelle...antaa auringon lämmittää ihoa ja todeta että kaikki järjestyy kuitenkin.

No comments :

Post a Comment