Pages

Monday fun day !

April 27, 2015


Maanantai ja hyvä pössis, mitä ihmettä ?

Näitä päiviä, kun PMDD ei pidä otteessaan, on niin harvoin että eron huomaa heti – ei ole harteilla sitä ”jotain”, ja pystyy hengittämään kevyesti. On tunne, että kaikki on ok, vaikka elämän haasteet eivät minnekään ole kadonneetkaan. Luin vähän aikaa sitten artikkelin, jossa kerrottiin B6-vitamiinin auttavan joitain naisia PMDD-oireiston kanssa…joten sitä aion kokeilla tässä kuussa – eihän tässä taas olekaan kuin pari kolme päivää siihen, että kahden viikon aikaraja napsahtaa, ja mieliala vaipuu synkkyyteen. Vitamiineilla taistoon !

 Paitsi viitamiinit, otan taas käyttöön toki myös ne jo aiemmin hyväksi todetut keinot. En VOI jatkaa näin (liikkumatta ja sokerikoukussa puolizombiena haahuilevana) – tämä elämäntapa ei näy ainoastaan turvotuksena ja muutamana liikakilona, vaan vaikuttaa tietysti suoraan myös mielialaan, ja PMDD korostuu entisestään kun ei pidä itsestään huolta. Tiedän, tiedän; hoen kuukaudesta ja vuodesta toiseen näitä samoja lupauksia ja päätöksiä – itseänikin hävettää lukea vanhoja blogipostauksia ja tätä aika ajoittain päätään nostavaa paatosta….. mutta toisaalta, hyvä kai se on että vielä jaksaa yrittää, eikös ?

Tänään on päivä 1 projektissa 100 päivää ilman (makeita) herkkuja. En ole oikeastaan koskaan ollut mikään lakkoilija herkkujen suhteen; ajattelen niin, että elämässä täytyy olla herkkuhetkiäkin….mutta jos käy niin kuten nyt on käynyt, että sokerimättö on täysin lähtenyt lapasesta, eikä sitä tunnu saavan kontrolliin, niin otettakoon nyt sitten järeät aseet esiin väliaikaisesti.

Ja psst: olen palauttanut liikuntatäpän tuonne ylös….meinaan siis taas alkaa liikkumaan ns. tavoitteellisesti eli liikunnat ylös ja punnitus perjantaisin. Vaakaa minulla ei juuri nyt tosin ole, koska entinen hajosi ja en pysty ostamaan uutta ennen tilipäivää – mutta punnitukset alkavat sitten 16.5. alkaen. Katsotaan myös sitten, minkälaisia tavoitteita voisi loppuvuodelle (taas) asetella.

Mukavaa vappuviikkoa - mulla on vain kolme päivää töitä tällä viikolla, jeeee....toimistokaan ei näytä pahalta tänään, eheh.
No comments :

Post a Comment