Pages

Kesää odotellessa....Hyvää Joulua!

December 23, 2016

Oi, olisinpa reipas ja idearikas bloggaaja! Voisin näin vuoden loppuun väsätä kutkuttavan hauskan ja mielenkiintoisen koosteen kaikesta mitä vuosi 2016 toi tullessaan....tiedättehän, niinkuin Facebook tekee näitä "Year in review"-juttuja joita ihmiset jakavat? Minä en koskaan edes katso omiani, koska kuten blogissani myös Facebookissa tekemäni päivitykset ovat lähinnä pari valokuvaa siellä täällä, ehkä muutama positiivissäyvyinen sanonta välissä. Elämäni on jokseenkin yksitoikkoista ja itseään toistavaa touhuamista itsekseni. Yleensä ihan ok, mutta toki tähän vuodenaikaan melko ankeaa kun muu kansa kokoontuu perheineen joulunviettoon.

En kuitenkaan suostu täysin vajoamaan synkkyyteenkään - päivät ovat jälleen pitenemään päin eli kohti kesää mennään taas! Reilut kaksi viikkoa sitten käteeni tullut iso, toisen asteen palovamma on nyt hiukan parempi (yllättävän hankalaa on selvitä tavanomaisistakin rutiineista vasemmalla kädellä ilman muiden apua). Jouluaatto on huomenna ja onneksi tänä vuonna se osuu viikonlopulle, joten joulun saa melko pikaisesti pois alta - jeeesss!!! Joulu = tavallinen viikonloppu minulle ilman seuraa ja/tai juhlimista. Lunta, räntää tai pakkasta ei ole -> nautin, nautin!! Työsuhteeni vuokrafirman kanssa päättyy ensi viikolla; minullahan on ollut tuo sopimus voimassa vaikkei työpaikkaa olekaan ollut sitten syyskuun puolivälin asiakasyrityksen kanssa  - olen kuitenkin etsinyt uutta työtä, ja ensi viikolla on ensimmäinen työhaastattelu yrityksessä, joka olisi itselleni kuin lottovoitto. Varovaisen innostunut siis olen! 

Yleensä onnistun itseni psyykkaamaan positiiviseksi Uuden Vuoden takia, ja sama tuntuu olevan suunta tänä vuonnakin ankeasta menneestä vuodesta huolimatta....vuoden vaihtuessa vain tuntuu jotenkin siltä, että edessä on puhdas pöytä ja uusia mahdollisuuksia. Pitäneekin pistää taas ajatuksia hautumaan ja yrittää kirjoitella toiveista ja suunnitelmista ensi vuodelle seuraavassa postauksessani.

Kaikille teille jotka joulua juhlistatte; oikein hyvää ja rauhallista joulua!


2 comments :

 1. Joulu tuli ja meni (taas kerran) ja nyt kohti uusia tuulia ja sitä ihanaa kevätaurinkoa (taas kerran). Kuullostaa pahalta tuo sinun kätesi! Tsemppiä työrintamalle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tosiaan palovamma on ollut hankala ja kipeä, hitaasti paranee...mutta toipumaan päin :)
   Kevätaurinkoa odotellessa myös sinne kaikkea hyvää ja mukavaa ensi vuotta!

   Delete