Pages

Mennyt viikko

October 12, 2014

Lienee paikallaan todeta, että julkinen häpeäkään ei saa tätä muijaa kuntoilemaan suunnitelman mukaisesti. Viikko sitten tein pläänin tälle viikolle liikunnan suhteen, ja vaikka nyt ei täysin penkin alle viikko mennytkään, niin en myöskään seurannut suunnitelmaani...enkä edelleenkään saanut peffaani raahattua salille. 

Alla suunnitelma vs. [toteutuneet liikkumiset]

Maanantai: kävely [kävely 1 h 14 min]
Tiistai: juoksu [kävely 40 min]
Keskiviikko: kuntosali [juoksu 42 min]
Torstai: lepo [lepo]
Perjantai: kuntosali [laiskuus]
Lauantai: kävely [kävely 50 min]
Sunnuntai: juoksu [juoksu 57 min]

Kun homma ei ole ollut hanskassa, en ole myöskään Kiloklubia käyttänyt. Tai ehkä se on juuri toisinpäin: kun en käytä Kiloklubia, homma ei ole hanskassa. En kehtaa tässä vaiheessa enää mitään lupauksia tehdä itselleni enkä blogiinkaan....mutta viikonlopun aikana on ollut havaittavissa jonkin sortin parannusta fiiliksessä, enkä ole herkutellut koko viikonloppuna. Olisiko kaksi hyvää päivää motivaatioksi jatkamaan samalla linjalla...?

Jää nähtäväksi.

Ihanaa alkavaa viikkoa !


         
    

2 comments :

 1. Pitäisi tässä itsekin tehdä jo noita suunnitelmia. Sulla on kuitenkin upea liikuntaviikko takana, vaikka ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan!!!! Mä en suunnittellut yhtään viime viikkoa, ja tuloksena oli yksi vaivainen kävely :(. Eilen olin salilla, mutta treenistä ei tullut käytännössä mitään. Haahuilin laitteelta toisella päämäärättömästi ja tuntui että en olisi salilla koskaan käynytkään. Miten tämä onkin voinut mennä tähän pisteeseen??? Mun motivaatioon vaikuttaa suuresti sekin, että voi olla että jouduin taloudellisista syistä miettimään salin lopetusta. En saa motivoitua itseäni johonkin, kun mietin, että hyvä proggis voi sitten loppua kuin seinään. Hyvää alkanutta liikuntaviikkoa sulle - pääasia, että pääset liikkeelle, vaikka et salille asti pääsisi ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kiitos ! Totta tuo, että kunhan edes jotain jaksaa tehdä... Mulla on se huono tapa ajatella, että kävely ei ole 'oikeaa' urheilua, joten vain silloin jos on käynyt juoksemassa tai salilla, saa sen voittajafiiliksen ja tulee olo, että on 'tehnyt' jotain. Asenteissa korjaamista :) Salitreenistä: olen itse asiassa ajatellut, että mulla ei varmasti tulisikaan näitä taukoja jos treenaisin kotona; aina kun tulee näitä taukoja, niin se paluu salille on se vaikein askel: tuntuu, että kehitys on taantunut ja varmasti se näkyy & tuntuu....Jos sulla loppu mahdollisuus treenata salilla, niin ehkä voisit ostaa tangon ja irtopainot kotiin ? Samaa olen itse harkinnut myöskin taloudellisista syistä, tähän asti olen vain miettinyt että ehkä kävelylenkki salille ja takaisin (ja salilla ihmisten näkeminen) on näin työttömälle & perheettömälle kuitenkin tässä vaiheessa hyvä henkireikä...siis silloin kun siellä salilla jaksaa treenata :)
   Parempaa viikkoa sinnekin :-D

   Delete