Pages

I do, I do !

June 13, 2015

En tiedä mikä näissä ruotsalaisten kuninkaallisten häissä on. En ole koskaan ollut mitenkään yltiöpäisen romanttinen, enkä missään vaiheessa elämääni vähääkään kiinnostunut häistä noin yleisesti ottaen (en muiden enkä haavekuvissa omistanikaan) - mutta kun tänään katselin kolmansia (näkemiäni) Ruotsin Kuningasperheen häitä, taas nousi tippa linssiin ja liikutuin jotenkin sydänjuuriani myöten.

Ehkä se johtuu osittain siitä, että ruotsalaiset ovat vähän kuin omaa perhettä, näin naapuruksia kun ollaan... ja kenties siitä, että nämä nuoret kruununperilliset, kuten tänään Carl Philip, ja häntä ennen sisarensa Madeleine ja Victoria, tuntuvat olevan niin vilpittömän onnellisia eivätkä epäröi näyttää tunteitaan vaikka TV-kameroiden ja kaiken kansan edessä menevätkin naimisiin. Tämän sisarusparven häät olen siis nyt televisiosta nähnyt, ja jokainen tapahtuma on ollut niin lämminhenkinen ja sydämellinen, että näin tässä vain tällainen paatunut ikisinkkukin sulaa, eh.

Grattis, Carl Philip och Sofia !

Never dreamt of white weddings for myself, never was into weddings in general...never was a die-hard romantic at heart anyway - but whenever I see these young Swedish royals getting married; Prince Carl Philip today, and her sisters before him within the past five years - I literally melt. There may have been a tear or two in my eye today when I watched the wedding on TV...and yes, I have now resorted to taking pictures of a TV program, guilty as charged !

Maybe it's the fact that the Swedes are practically family, living just a short ferry trip away...or maybe it is the fact that these young royals seem so genuinely in love and emotional in their weddings, not ashamed to show it even though they are saying their I dos in front of the TV crews and millions of people. Whatever it is......lovely, just lovely. 

Congrats Carl Philip and Sofia !

 


No comments :

Post a Comment