Pages

Unelmien paluu ?

August 21, 2016

Olen aina ollut kova suunnittelemaan; tässä(kin) blogissa olen sen tuhannen kertaa listannut asioita joita haluan ja aion tehdä...usein sitten vaihtaakseni suuntaa kohti toista unelmaa, toisenlaista päämäärää. Joskus intoilen asioista kympillä, ja toisinaan jonkun vanhan unelman varjo hiipii mieleeni ja ihmettelen miten sen kuvion kävikään. Rakas edesmennyt tätini kutsui minua tuuliviiriksi jo ollessani teini-ikäinen... Suunnitelmia riitti mutta suunta vaihtui vähän väliä.

Kaipa se on niin, että whatever rocks your boat -- sillä mennään mikä auttaa selviämään. Olen tällä hetkellä työpaikassa, joka edellisen työpaikkani tapaan on paljastunut pettymykseksi, ja kun katson taaksepäin menneitä viittä vuotta, tämä on jokseenkin ollut vakkarikuvio elämässäni. Kun keväällä 2011 lähdin pitkäaikaisesta työpaikastani, ei kaikki mennytkään kuin elokuvissa, vaan elämä on ollut jatkuvaa (itsensä ja oikean uran) etsimistä siitä lähtien. Tällä hetkellä alan olla jo niin piipussa, että nukun enää tunnin, parin pätkissä. En muista aikaa jolloin olisin nukkunut kahta tuntia pidempään kerralla, saatikka kokonaista yötä. Tarttis tehrä jotain ? Huomenna olen menossa lääkärille hakemaan oikeaa unilääkettä - tähän asti olen ajoittain testaillut nukahtamislääkkeitä ilman suurempaa apua.

Unelmia kuitenkin vielä riittää, ja hassua nykyhetkessä on se, että noin vuoden takaiset päämäärättömät haaveiluni Espanjaan muutosta ovat alkaneet yhtäkkiä materialisoitua. Eräällä ystävälläni on oma yritys Málagassa, ja hän on kovasti järjestämässä asioita niin, että saisi minut sinne palkattua. Tarkoitus olisi tässä syksyn kuluessa käväistä siellä tutustumisreissu. Tämän suunnitelman turvin jaksan tällä hetkellä töissäkin; nykyistä työtä on vuoden loppuun saakka sopimuksen puitteissa jäljellä. Mutta jottei menisi liian yksitoikkoiseksi elämä, laitoin myös extempore-tyyppisesti hakemuksen koulun penkille - web design ja itsenäinen työskentely kotoa käsin kiinnostaisi, ja satuin löytämään siihen liittyen mielenkiintoisen koulutuksen. En tosin tiedä mitä tekisin työpaikkani suhteen, jos tuo koulutuspaikka nappaisi !

Jos nyt ensi nämä lähitulevaisuuden suunnitelmat kuitenkin: alkavalla viikolla toivon hartaasti saavani ensimmäiset kunnon yöunet naismuistiin ! Se varmasti antaa uutta energiaa ja positiivista mieltä jatkoonkin.


No comments :

Post a Comment