Pages

Hengitellään

August 7, 2016

Sunnuntain viettoa kotisohvalla iltapäiväkävelyn jälkeen....naapuri kuuntelee Suomi-poppia volyymit kaakossa ja parvekkeen ovi auki niin, että piti tukkia korvatulpat korviin. Näitä kerrostaloelämisen iloja. Onneksi tästä pääsee livahtamaan tuonne luontopoluille meren tuulia haistelemaan useammankin kerran päivässä !

Otsikon mukaisesti elämässä ei edelleenkään ole mitään bloggaamiseen innostavaa tapahtunut. Uudessa työpaikassa oltu nyt yhdeksän viikkoa; entisestään vahvistuu se tunne, että olen väärällä alalla ja/tai tekisin työtä mieluummin itsenäisesti ja kotoa käsin. Suunnitelmia ja haaveita on muhimassa, teen taustatyötä selvittääkseni miten moinen onnistuu...jos onnistuu.

Romanssikuvio Atlantin takana asuvan miehen kanssa on kevään vaikeuksien jälkeen taas jonkin tason honeymoon-vaiheessa; molemminpuolinen särmien hionta on jokseenkin jäämässä taka-alalle ja se pieni toivon pilkahdus mahdollisesta yhteisestä elämästä tulevaisuudessa auttaa jaksamaan. Ehkä kirjoitan tästä joskus enemmän; suhde on kuitenkin sen verran erikoinen ja edelleen vähän lainausmerkeissä...sitä ei oikein rohkene lähteä vielä jakamaan julkisesti. Maybe one day.

Poistin liikuntaprojektiin liittyvän blogini....harmikseni ja häpeäkseni täytyy myöntää, etten tässä elämäntilanteessa näköjään pysty siihen (blogiin) panostamaan - yritetään sen sijaan tätä ykkösblogia elvytellä pikkuhiljaa - jos vaikka innostuisi enemmän kirjoittelemaan ja valokuvaamaan syksyn myötä. Syksyä tässä jo odottelenkin vaikka täysin kesäihminen normaalisti olen. Muutenkin olen huomaavinani muutoksia itsessäni viime aikoina...mutta näistä enemmän joskus toiste.

Ihanaa elokuuta mikäli satuit tätä lukemaan.

Viime lokakuulta kotisaarellani

No comments :

Post a Comment