Pages

Neiti Nelkytkahdeksan ja uusi alku nro. 105

March 31, 2016

Täytin viikko sitten 48 vuotta. Kuten aina, syntymäpäivä on minulle hyvä juttu....koen sen uutena alkuna, mahdollisuutena vaihtaa vaihdetta....aloittaa taas alusta. Olen velttoillut viime syksystä saakka laiminlyöden itseäni liikunnan ja hyvinvoinnin saralla; vaikka joka viikko kävelenkin tätä pientä saartani ympäri useimpina päivinä, se ei alkuunkaan riitä minulle.  Tarvitsen hikiliikuntaa ja terveellisen ruokavalion voidakseni hyvin....ja nämä menneet kuukaudet ovat tehneet hallaa sekä fyysisesti että psyykkisesti. Vanha sanonta "terve pää terveessä kropassa" on sataprosenttisesti totta! Nyt kun kevätaurinko alkaa armottomasti paistaa ja säät lämpenevät, en VOI enää jatkaa tätä sohvalla istumista ja uuden elämän suunnittelemista.

Näitä uusia alkuja on tähän ikään mennessä ehtinyt kertyä jo niin paljon, että hävettää taas kerran polkaista projekti alkuun nollasta.... mutta toisaalta, ehkäpä se juuri onkin se jutun ydin - ettei koskaan kuitenkaan heitä pyyhettä kehään lopullisesti, vaan jaksaa aina vain uudelleen yrittää. Jos ei ole yritystä, ei ole toivoakaan paremmasta.

Huomenna maaliskuu vaihtuu huhtikuuksi, ja samalla aloitan siis jälleen reippaamman ja positiivisemman elämän. Sopivasti kuun alku sattuu vielä perjantaille joka on perinteisesti se meikäläisen punnituspäivä....joten vaikka kauhulla huomisaamuna pyyhinkin pölyt vaa'astani jolle en ole astunut naismuistiin - kerran se kirpaisee, ja tästä se taas alkaa.

Reipasta kevättä !


2 comments :

  1. Onnittelut syntymäpäivän johdosta ja mukavia kevätpäiviä sinne! Eikös ne uudet alut ole aina hyviä, ei määrästä väliä ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon :) Ja juu, näinhän se menee....ei passaa antaa periksi koskaan ! Sinulle myös aurinkoista kevättä !

      Delete