Pages

Egging it

May 9, 2015

DAY 9something you do every day

Useimpia huomaamattomia asioita tulee varmaankin tehtyä joka päivä, mutta jos jotain tietoista ja suunniteltua tähän kuvaan, jotain jonka teen päivästä toiseen, viikosta viikkoon, kuukaudesta seuraavaan.....niin joo; paistan joka aamu aamupalalleni kananmunan.

En muista aikaa, jolloin en olisi syönyt kananmunaa aamiaiseksi, paistettuna tai keitettynä. Jenkeissä asuessani käytin jonkin aikaa kananmunankorviketta, jota myytiin sellaisissa maitotölkkien tapaisissa puolen litran tölkeissä - todennäköisesti tuo oli aikaa, jolloin kananmunan 'vaaroista' huudeltiin mediassa, kolesterin kohoamisesta. Itselläni ei ole ollut koskaan ongelmia kolesterolin kanssa, ja aionkin jatkaa munien popsimista hyvällä omallatunnolla. Yleensä syön muutenkin aina saman aamupalan; kaksi siivua Reissumiestä, päälle soseutettua avokadoa (maustettuna aromisuolalla ja yrttiseoksella), paistettu muna....ja kuppi kahvia. Ahh. En koskaan kyllästy tähän yhdistelmään.

Yup, every single day for my breakfast I eat an egg. I also usually eat the same breakfast generally with two slices of dark rye bread, mashed & seasoned avocado on top (with said egg) and a cup of coffee. I've been eating eggs all my life, mostly for breakfast but also otherwise in the form of the odd omelet here and there. Never had any problems with my cholesterol either. The funny thing is, I never get tired of eggs....I think as a breakfast they are perfect: they add enough protein and fat for the start of the day, and so usually I am not hungry until it's time for lunch.



No comments :

Post a Comment