Pages

Something I wore today ? Ja muuta randomia...

May 3, 2015

No, sunnuntain asukokonaisuudet eivät yleensäkään ole mitenkään erikoisia ja/tai yllytä ikuistamaan niitä valokuviksi saakka -- mutta kun tämän päivän kuvan aihe tosiaan on "something I wore today", niin tässähän se: asuni juoksulenkillä. Ostan treenivaatteeni ja -kenkäni yleensä Englannista netin kautta..esim. Asicsin juoksukengät ovat sieltä hankittuna huomattavasti halvempia (http://www.wiggle.co.uk/)


En katsonut lämpömittaria ennen lenkille lähtöä, ja jo reilun viiden minuutin juoksemisen jälkeen tajusin, että ehkä oli hiukan liikaa vaatetta päällä; pitkähihainen juoksupaita tuon hupparin alla ! Kas kun hoksasin hanskat jättää kotiin...... Lenkiltä palattuani vilkaisin lämpömittaria, ja ohoh: yli kahtakymmentä astettahan se näytti...tosin tuohon ikkunanpieleen oli kyllä taitanut aurinko paistaa koko aamupäivän ajan. Siltikin: jeeeeee, kesä tulee !

Tein myös uuden soittolistan juuri ennen lenkille lähtöä; näitä biisejä kun tuolla saarta kiertäessä kuuntelee, niin avot - siinä tossu nousee keveästi vaikka pää ehkä jo yrittääkin sanoa että en jaksa enää....jaksaa, jaksaa !

Day 3 of the Photo A Day May thingy: Something I wore today..... Well, today being Sunday I don't particularly wear anything very photogenic, but here's a snap of my outfit for my run today. The temps are getting higher and I couldn't be happier about it....and making a bouncy new playlist for running always helps out there when your head is trying to tell you you can't go on...

No comments :

Post a Comment